Studentflak

Studentflak

Ljudpaket

Ljudpaket

Pris & beställning

Beställning

Har du frågor om
våra studentflak?

Ring oss på telefon 0708-95 26 40 eller fyll i en intresseanmälan nedan så ringer vi upp dig.

Bra att veta om studentflak och bokning

1. Bokning av studentflaket

För att vara säker på att man skall får ett studentflak som passar ens önskemål bör man vara ute i god tid med bokningen. Studentflak bokas online via vår hemsida eller på telefon Önskar ni boka ett studentflak fyller ni i intresseformulär här eller ringer till vårt kontor. Är studentflaket tillgängligt bokar vi en tid för möte där vi upprättar ett kontrakt som garanterar er bokning.

2. Kontrakt & förskottsbetalning

När vi skriver kontrakt betalar ni en delbetalning på 4000 kr som garanterar ert studentflak. Under kontraktsskrivningen går vi igenom alla detaljer och tar upp frågor ni kan tänkas ha angående studentflak och er bokning. Tänk på att den som hyr studentflak måste vara minst 18 år och kunna visa upp legitimation vid bokning.

3. Slutbetalning

Efter kontrakt upprättats och delbetalning erhållits ska resterande belopp betalats senast tre veckor innan körning Vid bokning efter 31:e mars betalar ni hela summan vid kontrakts-skrivningstillfället eller enligt en överenskommelse mellan Studentkorningar och er.

4. Flakfärden

Flaket kommer till skolgården/angiven plats Flaket anländer enligt den tid och plats som är angivet i kontraktet. Chauffören kontaktar angiven kontaktperson och de som skall dekorera flaket kan börja med utsmyckningen. Om musikutrustning bokats finns denna redan monterad på flaket. DJ:n anländer innan utespringet Obs: Flaket är på plats max tre timmar innan utspring.

Flakvärd

En flakvärd måste vara på flaket under hela färden. Denna tillsätter ni själv och uppger personens uppgifter i kontraktet. Flakvärden ska ha fyllt 25 år. Ett tips är att fråga ett syskon eller släkting som närvarar på studenten. Flakvärdens uppgift är att hjälpa till vid på- och avstigning samt att ha kontakt med chauffören gällande eventuella pauser, stopp och oförutsedda händelser.

Avstigning

Sker på den plats som är bestämt i kontraktet. Glöm inte ta ner eventuell utsmyckning som ska sparas från flaket. Vi ansvarar inte för dessa efter avstigningen. Ha inte med värdefulla ägodelar eller känsliga kläder under färden!


Transportstyrelsens regler för Studentflak & karnevalståg (PDF)